Termeni şi condiţii 2017-07-25T12:48:09+00:00

Termeni şi condiţii

Condiţii generale pentru utilizarea site-ului

Acest website (numit în continuare “Site”) este operat de S.C. PETER EXPRESS S.R.L., cu sediul în Bd. Magheru 32-36, Sector 1, București, România.

S.C. PETER EXPRESS S.R.L., a creat site-ul http://peterexpress.ro pentru informarea clienţilor.

Utilizarea acestui site de către dumneavoastră este condiţionată de respectarea condiţiilor generale de acces şi de utilizare detaliate mai jos („Condiţii generale”), precum şi de respectarea ansamblului de legi aplicabile.

Atunci când accesaţi site-ul, când îl parcurgeţi şi îl utilizaţi, dumneavoastră acceptaţi implicit şi necondiţionat Condiţiile Generale, care prevalează asupra oricărei alte înţelegeri pe care aţi putea s-o aveţi cu S.C. PETER EXPRESS S.R.L.

Drepturi de marcă

Numele PETER EXPRESS, logo-ul PETER EXPRESS sunt mărci înregistrate de către S.C. PETER EXPRESS S.R.L.

Alte mărci sunt de asemenea menţionate pe site. Acestea sunt folosite de S.C. PETER EXPRESS S.R.L., fie cu autorizaţia titularului, fie ca simplă indicare a unor produse sau servicii propuse de S.C. PETER EXPRESS S.R.L. Reproducerea, imitarea, utilizarea sau aplicarea acestor mărci fără a fi obţinut în prealabil autorizaţie de la S.C. PETER EXPRESS S.R.L. sau de la titularii respectivi poate să constituie INFRACŢIUNE ce se pedepseşte conform legilor în vigoare.

Acurateţea informaţiei

Informaţiile de pe acest site sunt destinate clienţilor S.C. PETER EXPRESS S.R.L. din România şi este posibil să nu fie valabile şi pentru alte ţări. S.C. PETER EXPRESS S.R.L. va recurge la măsuri rezonabile pentru a se asigura că informaţiile de pe acest site sunt corecte şi în conformitate cu datele la zi. Totuşi, S.C. PETER EXPRESS S.R.L. îşi rezervă dreptul de a schimba specificaţiile produselor în orice moment.

Informaţiile din acest website au fost incluse cu bună credinţă, însă sunt doar pentru informare generală. Nu trebuie să vă bazaţi pe ele pentru nici un anumit scop, şi nu se dă nici o interpretare sau garanţie în ceea ce priveşte exactitatea sau întregimea acestora. S.C. PETER EXPRESS S.R.L. exclude orice responsabilitate, în limitele permise de lege rezultând din accesarea şi utilizarea acestui site.

Protejarea informaţiei

S.C. PETER EXPRESS S.R.L. respectă intimitatea fiecărei persoane care vizitează acest site. Această clauză stipulează ce informaţii poate colecta S.C. PETER EXPRESS S.R.L. şi cum vor fi acestea folosite.

Informaţie nepersonală şi neidentificabilă colectată automat

În unele cazuri putem colecta automat astfel de informaţii. Exemple despre astfel de informaţii includ tipul de browser de internet utilizat, tipul de sistem de operare folosit de computerul tău, numele domeniului site-ului de pe care se face conexiunea la site-ul nostru.

Contact

Pentru întrebări sau nelămuri referitoare la datele personale, trimite un e-mail la adresa noastră e-mail office@peterexpress.ro sau telefonează-ne la Telefon/Fax: (40-21) 316 52 72 / (40-21) 316 57 66 sau scrie-ne pe adresa: Bd. Magheru 32-36, Sector 1, București.

Legislaţie şi jurisdicţie – drept aplicabil

Prezentele Condiţii Generale, precum şi orice litigiu în legătură cu sau decurgând din clauzele acestor Condiţii Generale sau din accesarea / funcţionarea / disfuncţionalitatea site-ului se supun dreptului intern român.

Limba Condiţiilor Generale şi a site-ului este limba română. În caz de litigiu, numai instanţele româneşti vor fi considerate competente.

Contractul cu turistul

Prin completarea oricărui formular din site sunteţi de acord cu Contractul Turistului. Vă rugăm să accesaţi acest link pentru a vizualiza contractul – http://peterexpress.ro/wp-content/uploads/2017/06/PE-CONTRACT_client.pdf

Condiţiile generale de rezervare şi vânzare a biletelor de avion

Prin completarea oricărui formular din site sunteţi de acord cu Condiţiile generale de rezervare şi vânzare a biletelor de avion. Vă rugăm să accesaţi acest link pentru a vizualiza condiţiile – http://peterexpress.ro/wp-content/uploads/2017/06/CONDITII-GENERALE-DE-REZERVARE-BILETE-AVION.pdf

Informaţii privind protecţia datelor personale

S.C. PETER EXPRESS S.R.L., cu sediul în București, Bd. Magheru 32-36, Sector 1, este inregistrata la ANSPDCP, conform legii 677/2001 ca operator de date cu caracter personal. Numar operator date cu caracter personal: 6243 / 2007.

Detalii complete în pagina Informaţii privind protecţia datelor personale!