Turul Pietelor de Craciun in Bavaria 2017-10-24T19:53:58+00:00

Project Description

Turul Pietelor de Craciun in Bavaria

  • Plecare : 2 decembrie 2017

  • Durata calatoriei: 6 zile / 5 nopti

  • Tarif: de la 399 euro/pers.

  • Cazare: hoteluri 3* si 4* cu mic dejun

  • Regensburg, Nuremberg, Drumul Romantic – Bad Windsheim – Dinkelsbuhl – Mordlingen -Donauworth, Rothenburg ob der Tauber – Orasul Craciunului, Munchen, Castelele Bavariei

Cere oferta personalizata!

  • (40-21) 316 52 72

  • (40-21) 316 57 66

  • office@peterexpress.ro

Formular de contact

2 Decembrie: Bucuresti – Munchen – Regensburg – Nuremberg – Bad Windsheim
Intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 04:05, pentru imbarcare pe zborul Companiei Lufthansa cu destinatia Munchen. Decolare la ora 06:05 si aterizare la Munchen la ora 07:05. Dupa preluarea bagajelor, excursia continua spre Regensburg. Vizitarea Pietei de Craciun din Regensburg. In perioada adventului, strazile si pietele din Regensburg imbraca haine de sarbatoare, iar centrul istoric care face parte din Patrimoniul Mondial UNESCO este invaluit de o atmosfera incantatoare. Un juriu independent a atribuit pietei de Craciun din Regensburg titlul de cea mai frumoasa piata de Craciun din tarile vorbitoare de Lb Germana. Ne indreptam apoi catre Nuremberg. Tur de oras Nuremberg continuat apoi cu Vizitarea Pietei de Craciun din Nuremberg. In fiecare an, cea mai veche dar si cea mai renumita piata de Craciun din Germania se deschide in Nüremberg printr-un ceremonial fastuos transmis peste tot in lume prin intermediul televiziunilor. Timp liber pentru pranz si cumparaturi. Excursia continua spre statiunea termala de pe Drumul Romantic Bad Windsheim–una dintre cele mai frumoase statiuni de Spa din Germania. Cazare Hotel Arvena Reichsstadt 4* Bad Windsheim sau similar. Detalii hotel

3 Decembrie: Rotheburg – Orasul Craciunului
Mic dejun. Excursie de o zi la Rothenburg ob der Tauber-Orasul Craciunului, o bijuterie medievala a Germaniei, unde timpul s-a oprit in loc iar Spiritul Craciunului ramane impregnat in tot ceea ce ne inconjoara. Una dintre cele mai renumite Piete de Craciun isi deschide portile in interiorul zidurilor orasului medieval, pentru toti cei care vor sa traiasca cu adevarat o experienta magica. Tur pietonal cu insotitorul de grup urmat de o vizita la Muzeul Craciunului–o adevarata comoara a Germaniei (biletul de intrare se achita la fata locului). Timp liber la dispozitie pentru cumparaturi. Intoarcere la hotel in Bad Windsheim si vizitarea pietei de Craciun locale. Cazare Hotel Arvena Reichsstadt 4* Bad Windsheim sau similar.

4 Decembrie: Drumul Romantic Dinkelsbuhl – Nordlingen – Donauworth – Munchen
Mic dejun. Calatoria pe drumul romantic incepe spre Dinkelsbuhl, fost oras imperial, inconjurat de ziduri groase, unde va puteti intoarce in timp plimbandu-va prin centrul vechi al orasului. Plecam spre Nordlingen: oras cetate unic in Europa si in lume prin diverse elemente proprii, orasel ideal pentru o viata linistita cu conditii moderne intr-un cadru pur istoric. Orasul vechi este dominat de turnul inalt de aproape 100 m al bisericii St. George. Urmam „romantic strasse” spre Donauworth. Va propunem aici, optional, vizitarea Muzeului Papusilor Käthe-Kruse, care au implinit de curand 100 de ani. Ajungem la Munchen seara tarziu. Cazare Hotel Mercure Munchen Ost 3* (hotel nou inaugurat in 2015) sau similar.

5 Decembrie: Munchen, Tur de oras si Piata de Craciun
Mic dejun. Transfer in oras pentru Tur de oras Munchen–Capitala Bavariei: Marienplatz, Primaria, Michaelskirche, Frauenkirche, Teatrul National, Hofbrauhaus, Residenz, Odeonsplatz, etc. Continuam turul cu vizitarea Castelului Nymphenburg (biletul de intrare se achita la fata locului). Dupa pauza de pranz, continuam cu Vizitarea Pietei de Craciun din Munchen care se organizeaza anual in Marienplatz–Piata Primariei. Aceasta piata de Craciun este la fel de veche precum berariile pentru care Munchen-ul este renumit si este una dintre cele mai frumoase Piete de Craciun din Germania. Privelistea este spectaculoasa, avand in prim-plan uimitoarea cladire a Primariei, la baza careia se desfasoara toata frumusetea Bavariei, reprezentata de micii comercianti care va ofera o mare varietate de produse traditionale. Transfer la hotel. Cazare Hotel Mercure Munchen Ost 3* sau similar.

6 Decembrie: Munchen – Castelele Bavariei
Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau optional, Excursie la Castelele Bavariei: Castelul Neuschwanstein unul dintre cele mai populare si mai vizitate castele din Europa si una din cele mai renumite atractii turistice din Bavaria. Americanii de la Disney au fost inspirati de acest frumos castel cand au creat animatia Palatului Frumoasei Adormite. Continuam cu Castelul Hohenschwangau–locul unde si-a petrecut copilaria Ludovic al II-lea. Tarif: 75 €/persoana si include: transport autocar, biletele de intrare la ambele castele, taxa de rezervare, insotitor de grup (minim 20 de participanti). Seara, timp liber la dispozitie in Munchen. Cazare Hotel Mercure Munchen Ost 3* sau similar.

7 Decembrie: Munchen – Bucuresti
Mic dejun. La ora 12:00 eliberarea camerelor. Timp liber la dispozitie in Munchen pentru vizite individuale sau cu insotitorul de grup, program de cumparaturi. La ora 19:00 transfer la aeroportul din Munchen pentru imbarcare pe zborul Companiei Lufthansa cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 22:25 si aterizare pe Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 01:20 (8 Decembrie).

Servicii incluse:
• Zboruri directe Bucuresti => Munchen => Bucuresti, Compania Lufthansa
• Transport cu autocar Interra nou pe toata durata programului
• Cazare 2 nopti cu mic dejun in Bad Windsheim la Hotel Arvena Reichsstadt 4* sau similar
• Cazare 3 nopti cu mic dejun in Munchen la Hotel Mercure Munchen Ost 3* superior sau similar
• Tur de oras Nuremberg
• Tur de oras Munchen
• Vizitarea Pietei de Craciun din Regensburg
• Vizitarea Pietei de Craciun din Nuremberg
• Vizitarea Pietei de Craciun din Munchen
• Excursie de 1 zi la Rothenburg-Orasul Craciunului si vizitarea Pietei de Craciun
• Excursie de 1 zi pe Drumul Romantic cu vizitarea oraselor medievale Dinkelsbuhl, Nordlingen, Donauworth
• Ghid roman insotitor.

Nu sunt incluse:
• Taxele de aeroport, 150 €/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion)
• Asigurarea medicala de calatorie, asigurarea storno
• Biletele de intrare la obiectivele turistice, excursiile optionale.

Perioada Circuit ………………………..2 – 7 Decembrie
Adult in camera dubla ……………………………….399 €
Copil 2-11,99 ani cu 2 adulti in camera …….329 €
Adult in camera single ……………………………….510 €

2017-09-27T08:59:26+00:00

Circuit Peru 2017

Circuit PERU. In 2017 descoperim Enigmele Civilizatiei Incasilor Plecari: 20 noiembrie Durata calatoriei: 11 zile / 9 nopti Lima, Paracas, misterioasele linii Nasca, [...]