REVELION 2018 la PRAGA 2017-10-25T14:32:43+00:00

Project Description

REVELION la PRAGA – oferte Revelion 2018 in Cehia

  • Plecare 29 decembrie 2017

  • Servicii : 5 nopti cu mic dejun

  • Tarif : de la 399 eur/pers.

Cere oferta personalizata!

  • (40-21) 316 52 72

  • (40-21) 316 57 66

  • office@peterexpress.ro

Formular de contact
29 Decembrie | Bucuresti – Praga
Intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 13:20, pentru imbarcare zborul Companiei CSA OK803 Bucuresti–Praga cu decolare la ora 15:20. Sosire la Praga la ora 16:15. Transfer la hotel si cazare. Seara, vom vizita Piata de Craciun Praga cu insotitorul de grup. Aceste piete sunt ingredientele de baza pentru crearea atmosferei magice a sarbatorilor de iarna. Principalele piete de craciun sunt organizate in Piata Primariei si in Piata Wenceslas si sunt deschise toata luna Decembrie. Profitati de aceasta ocazie pentru a procura minunate cadouri de Craciun pe care sa le oferiti apoi celor dragi. Cazare Hotel Clarion Congress 4*. Detalii hotel

30 Decembrie | Praga Orasul de Aur
Mic dejun. Turul Orasului de Aur cu ghid local de Lb Romana. Castelul Praghez, cel mai vizitat obiectiv turistic din oras si cel mai mare castel medieval din lume. Catedrala Sf. Vitus care se afla in interiorul castelului este cel mai important lacas religios si contine mormintele fostilor regi ai Cehiei. De asemenea, vom putea admira podul Carol, monument simbolic al orasului care dateaza din Anul 1400, precum si repere ale orasului modern: Piata Wenceslas, Opera, Muzeul National si Teatrul National. Continuam cu Piata orasului vechi, Ceasul Astronomic, Cartierul Evreiesc, „Champs Elysee-ul” Pragai–vestita artera comerciala. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie in Praga. Seara, optional Croaziera cu cina pe raul Vltava. Cazare Hotel Clarion Congress 4*.

31 Decembrie | Praga – Kastelul Karlstejn, La Multi Ani 2018 !
Mic dejun. Optional, excursie la Castelul Karlstejn situat la aprox. 40 km distanta de Praga. Constructia in stil gotic a castelului Karlstejn a inceput in anul 1348 la ordinele Regelui Carol al IV-lea si a fost finalizata in anul 1365. Datorita pozitiei sale strategice, castelul Karlstejn este locul in care au fost pastrate timp de aproape 200 de ani bijuteriile coroanei. Intoarcere la Praga si timp liber la dispozitie. Seara, optional, Cina Festiva Revelion a la Clarion–in sala mare de festivitati a Hotelului Clarion Congress. Suntem mandri sa va invitam la un eveniment special organizat la cumpana dintre ani. Bucurati-va de o petrecere extraordinara, un spectacol de Musical inedit dar si de o delicioasa cina de Revelion creata de Maestrul Bucatar Sef Miroslav Soukup si echipa sa (cina, bauturi, program de divertisment cu muzica live si tarife conform descrierii) La Multi Ani 2018 ! Cazare Hotel Clarion Congress 4*.

1 Ianuarie 2018 | Karlovy Vary
Mic dejun. Zi libera la dispozitie pentru explorarea Orasului de Aur. Optional, excursie la Karlovy Vary. Karlovy Vary este una dintre cele mai renumite statiuni balneoclimaterice, dar si un oras cu o arhitectura deosebita. Tur pietonal cu insotitorul de grup si program de cumparaturi. Intoarcere la Praga. Seara, optional, Cina traditionala cu spectacol folcloric live si bauturi nelimitate la restaurantul U Marchanu–cel mai renumit din Praga pentru calitatea spectacolului. Cazare Hotel Clarion Congress 4*.

2 Ianuarie 2018 | Dresda – Florenta de pe Elba „Elbflorenz”
Mic dejun. Optional, excursie in Germania la Dresda. Dresda a fost numita adeseori Florenta de pe Elba („Elbflorenz”), iar frumusetea acestui oras avea sa renasca din propria cenusa dupa bombardamentele din noaptea de 13-14 Februarie 1945. Tur de oras Dresda cu ghid local. Printre atractiile orasului se numara complexul castelului complet renovat, simbolul orasului Biserica Fecioarei Maria, de asemenea complet refacuta, galeriile de arta. Timp liber la dispozitie pentru pranz si cumparaturi. Intoarcere la Praga. Cazare la Hotel Clarion Congress 4* sau similar.

3 Ianuarie 2018 | Praga – Bucuresti
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei CSA OK802 cu decolare catre Bucuresti la ora 11:40. Aterizare la Bucuresti pe Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 14:35.

Hotel CLARION CONGRESS 4* (clarioncongresshotelprague.com)

Clarion Congress Hotel Prague este situat lângă stația de metrou Vysocanska şi găzduiește un mall în clădire. Facilităţile de wellness şi de fitness pot fi folosite gratuit în anumite perioade ale zilei.
Toate camerele oferă acces gratuit la internet Wi-Fi şi prin cablu. Acestea includ aer condiţionat şi baie privată.
Hotelul Clarion are 3 restaurante care oferă preparate din bucătăria franceză, cehă şi internațională. Holul oferă acces gratuit la internet Wi-Fi.
Hotelul se află la 10 minute de mers cu metroul de centrul orașului şi la 5 minute de mers pe jos de O2 Arena.

Servicii incluse:
• Ghid roman insotitor
• Zboruri directe Bucuresti => Praga => Bucuresti, Compania CSA
• Transferuri aeroport-tur de oras-hotel
• Transfer hotel-aeroport
• Cazare 5 nopti cu mic dejun bufet la Hotel Clarion Congress 4*
• Tur de oras Praga cu Ghid local de Lb Romana
• Tururi si vizite pietonale cu ghidul insotitor.

Nu sunt incluse:
• Taxele de aeroport si combustibil, 135 €/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion)
• Asigurarea medicala de calatorie, asigurarea storno
• Biletele de intrare la obiectivele turistice
• Cina Festiva de Revelion (vezi prezentare la excursii optionale)

Perioada Sejur……………………..29 Decembrie 2017 – 3 Ianuarie 2018

Adult in camera dubla……………………………………………399 €
Al 3-lea adult in camera dubla pat suplimentar…….399 €
Copil 2-11,99 ani cu 2 adulti in camera…………………199 €
Adult in camera single………………………………………….593 €

Tarife valabile pentru minim 25 de participanti:

Excursie de ½ zi la Castelul Karlstejn:
45 €/adult, 35 €/ copii 0-5,99 ani, 40 € /copii 6-14 ani, studenti, seniori cu varsta >65 ani. Include: transport autocar, bilet de intrare, taxa rezervare, ghid local si insotitor de grup. Atentie! Pt a ajunge la castel, de la locul de debarcare se parcurge o portiune de traseu pe jos !

Cina traditionala & spectacol folcloric:
30 €/adult, 20 €/copil 2-11,99 ani, Include: cina cu 3 feluri, aperitiv, consum nelimitat de bere/vin/sucuri, spectacol folcloric live, transfer.

Excursie de 1 zi la Karlovy Vary:
45 €/adult, 35 €/copii 2-11,99 ani, include: transport autocar, ghid roman insotitor.

Croaziera cu cina bufet pe Vltava:
25 € /adult, 15 €/copil 2-11,99 ani, Include: 2 ore croaziera, cina bufet, apertiv, muzica live acordionist, transfer cu autocarul

Excursie de la Kutna Hora:
35 €/adult, 25 €/copii 2-11,99 ani si include: transport autocar, ghid local, ghid roman insotitor.

2017-09-27T08:59:26+00:00

Circuit Peru 2017

Circuit PERU. In 2017 descoperim Enigmele Civilizatiei Incasilor Plecari: 20 noiembrie Durata calatoriei: 11 zile / 9 nopti Lima, Paracas, misterioasele linii Nasca, [...]