REVELION 2018 la ATENA 2017-09-14T19:25:50+00:00

Project Description

REVELION la ATENA
– oferte Revelion 2018 in Grecia

  • Plecare : 30 decembrie 2017

  • Servicii : 4 nopti cu demipensiune si cina festiva

  • Tarif : de la 379 eur/pers.

Cere oferta personalizata!

  • (40-21) 316 52 72

  • (40-21) 316 57 66

  • office@peterexpress.ro

Formular de contact

30 Decembrie – Bucuresti – Atena
Intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul Henri Coanda Otopeni la biroul de informatii la ora 14:30, pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM cu destinatia Atena. Decolare la ora 16:30 si aterizare la Atena la ora 18:05. Transfer spre antica capitala Atena–dominata de unul dintre cele mai puternice simboluri arhitecturale ale Epocii de Aur a Greciei–Partheonul. Seara, timp liber la dispozitie. Servirea cinei la hotel. Cazare Hotel Titania 4* situat central sau similar.

31 Decembrie – Atena Tur de oras – Seara de Revelion – La Multi Ani 2018 !
Mic dejun. Astazi facem un Tur de oras Atena panoramic si pietonal: Stadionul Olimpic, Palatul Parlamentului, Piata Sintagma, Academia, Universitatea, Biblioteca, Piata Omonia. Dupa tur vizita cu ghid local la Acropole (biletul de intrare in valoare de 20 € se achita la fata locului, optional pentru cine doreste sa urce). Acropole reprezinta inceputul, locul in care a luat nastere civilizatia greaca antica: vestigiile pastrate aici-ale templelor Parthenon si Erechteion si ale templului Athenei Nike-sunt cele mai vestite atractii si, totodata, simboluri ale Greciei. Dupa amiaza, timp liber si pregatire pentru seara de revelion. Seara, Cina Festiva de Revelion cu muzica si program de dans la Hotel Titania (supliment obligatoriu: 75 €/adult, 40 €/copil 2-11,99 ani). Cazare Hotel Titania 4* situat central sau similar.

1 Ianuarie 2018 – Atena – Plaka – Cap Sounion
Mic dejun. Astazi va propunem, optional, o excursie relaxanta pentru prima zi a anului nou: Tur pietonal in celebrul cartier Plakapranz traditional la o taverna din Plaka cu bauturi incluse si excursie la Cap Sounionpentru Apus de Soare la Templul lui Poseidon-Fenomen unic in lume ! Seara, intoarcere la Atena. Servirea cinei la hotel. Cazare Hotel Titania 4* situat central sau similar.   

2 Ianuarie 2018 – Atena – Peloponez
Mic dejun. Timp liber la dispozitie in Atena sau optional Excursie in Peloponez cu pranz inclus.Peloponezul, leaganul civilizatiei mionice,  impresioneaza prin varietatea peisajului (plaje fine intinse pe zeci de kilometri, golfuri cu ape turcoaz, plantatii de maslini si portocali) dar si prin bogatia istoriei si a culturii. Se viziteaza Istmul Corinth, Epidauros si Micene, unde vom vizita cetatea antica si Mormantul lui Agamemnon. Servirea pranzului la un restaurant traditional. Intoarcere la Atena. Seara, timp liber la dispozitie. Servirea cinei la hotel. Cazare Hotel Titania 4* situat central sau similar.

3 Ianuarie 2018 – Muzeele Atenei – Bucuresti
Mic dejun. Zi libera la dispozitie pentru vizite pietonale cu insotitorul de grup sau ultimele cumparaturi inainte de plecare. La ora 12:00 eliberarea camerelor si depunerea bagajelor la receptie. Va recomandam vizitarea muzeelor Atenei, unul dintre cele mai importante fiind Muzeul de Arheologie. La ora 15:45 transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM  cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 18:45 si aterizare la Bucuresti pe Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 20:20. Sfarsitul pachetului de servicii.

Hotel Titania Atena 4* (titania.gr/titania-athens-hotel)

Hotelul Titania este ideal amplasat in centrul istoric si comercial al Atenei. Acesta dispune de camere izolate fonic si de un restaurant premiat, pe acoperis, cu o superba panorama asupra orasului. Toate camerele sunt luxos mobilate si echipate cu termostate de control climateric. Restaurantul Olive Garden, amplasat pe acoperisul Hotelului Titania, serveste preparate culinare grecesti si mediteraneene, impreună cu o panorama uimitoare spre Acropole, Lycabettus si a orasului. Restaurantul La Brasserie Café ofera preparate culinare usoare mediteraneene pentru masa de pranz sau cina. Acropolis, Universitatea si Academia din Atena, Biblioteca Natională si Parlamentul Grec sunt la mica distanta de mers pe jos de hotel. In jurul hotelului se gasesc numeroase cafenele si baruri.

Servicii incluse:
• Ghid roman insotitor
• Zboruri directe Bucuresti – Atena – Bucuresti, Compania TAROM
• Transferuri aeroport-hotel-aeroport
• Cazare 4 nopti cu mic dejun in Atena la Hotel Titania 4* situat central, sau similar
• Demipensiune (mic dejun si cina) conform programului
• Tur de oras Atena cu autocar local
• Ghid local de Lb Romana pentru vizita la Acropole (biletul de intrare se achita local)
• Tururi si vizite pietonale cu ghidul insotitor

Nu sunt incluse:
• Taxele de aeroport si combustibil, 140 €/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion)
• Asigurarea medicala, asigurarea storno, bilete intrare obiective turistice, excursii optionale
Cina Festiva de Revelion (supliment obligatoriu) cu muzica si program de dans la Hotel Titania,   75 €/adult, 40 €/copil 2-11,99 ani, se achita la inscriere.

Perioada Sejur                                                          30 Decembrie 2017 – 3 Ianuarie 2018
Adult in camera dubla                                                                        379 €
Al 3-lea adult in camera dubla pat suplimentar                           359 €
Copil 2-11,99 ani cu 2 adulti in camera                                          269 €
Adult in camera Single                                                                      489 €

Tarife valabile pentru minim 20 de participanti:

Tur pietonal Plaka, pranz traditional si excursie la Cap Sounio
Tarif: 60 €/persoana si include: tur pietonal in Plaka cu ghid, pranz traditional la restaurant in Plaka cu bauturi incluse, excursie cu autocarul la Cap Sounion, ghid insotitor.

Excursie in Peloponez (cu pranz inclus)
Tarif: 80 €/persoana si include: excursie cu autocarul in Peloponez, biletul de intrare la Epidauros, pranz traditional in Mycene, ghid local de limba romana, ghid insotitor. Optional, bilet de intrare la Mycene 12 Euro/persoana, pentru cine doreste sa vada ruinele din interior.

2017-09-27T08:59:26+00:00

Circuit Peru 2017

Circuit PERU. In 2017 descoperim Enigmele Civilizatiei Incasilor Plecari: 20 noiembrie Durata calatoriei: 11 zile / 9 nopti Lima, Paracas, misterioasele linii Nasca, [...]