Inscrieri timpurii litoral vara 2018 2018-03-14T13:22:23+00:00

Project Description

Statiunea MAMAIA

  • Intrari : iunie – septembrie 2018

  • Durata sejurului: 7 nopti; 6 nopti; 5 nopti.

  • Cazare: hoteluri 3*

Cere oferta personalizata!

  • (40-21) 316 52 72

  • (40-21) 316 57 66

  • office@peterexpress.ro

Formular de contact

HOTEL PERLA 3*

Avand un amplasament exceptional in statiunea Mamaia, Hotelul Perla este dedicat atat famiilor cu copii care-si doresc un sejur la mare, hotelul fiind situat la numai 50 de metri de plaja, in vecinatatea Parcului Acvatic, a Parcului de distractii si a punctului de plecare a telegondolei ce strabate statiunea, cat si oamenilor de afaceri, oferindu-le atat discretia necesara cat si posibilitatea de a ajunge in numai 10 minute in centrul orasului Constanta.
Facilitati:
• General: Restaurant; Receptie non-stop; Bar; Lift; Aer conditionat/ventiloconvector; TV in camera; Minibar; Seif la receptie; Baie proprie;
• Servicii: Sala de conferinte; Televiziune prin cablu/satelit; Telefon;
• Activitati: Piscina in aer liber;
• Internet: Internet wireless gratuit;
• Parcare: Parcare gratuita.
Servicii masa:
se acorda in Restaurant Perla, categoria I:
Micul dejun in sistem bufet suedez, dejunul este bufet suedez, obligatoriu si se valorifica numai in perioada 17.07-20.08. Valoarea mesei cuprinse in catalog este: Mic dejun = 20.00 Lei /zi / persoana; Pranz = 40.00 Lei /zi /persoana.
Facilitati copii (in camera cu 2 adulti):
– copilul intre 0-5 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate la cazare si la mesele servite in regim bufet suedez, fara pat suplimentar;
– copilul cu varsta intre 5-12 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate la cazare si de 50% reducere la mesele servite in regim bufet suedez, fara pat suplimentar.
-copilul cu varsta intre 12-14 ani neimpliniti cazat in camera cu doi adulti platitori va achita 30% din tariful unui loc de cazare fara a beneficia de pat suplimentar, masa achitandu-se integral.
– copilul cu varsta peste 14 ani achita 50% din valoarea unui loc de cazare si masa integral cu pat suplimentar asigurat.
Patul suplimentar reprezinta 50% din tariful de cazare pentru un adult.

.

HOTEL LIDO 3*

Hotelul este situat in partea de nord a statiunii, pe plaja.
Plaja: larga, nisipoasa cu intrare lina in mare.
Facilitati:
• General: Restaurant; Zona receptie; Bar; Lift; Aer conditionat/ventiloconvector; TV in camera; Minibar; Baie proprie;
• Internet: Internet wireless gratuit;
• Parcare: Parcare gratuita.
Servicii masa:
se acorda in Restaurant Lido, categoria I.
La mic dejun pentru un numar mai mare de 30 persoane se ofera bufet suedez iar pentru pranz si cina se ofera cate doua variante de meniu in fiecare zi , diferite ca preparate, sau se poate servi a-la-carte in baza sumei de pe voucher. Valoarea mesei cuprinsa in catalog este: Mic dejun = 25.00 Lei / zi / persoana; Pranz = 40.00 Lei / zi / persoana; Cina = 40.00 Lei / zi / persoana.
Facilitati copii (in camera cu 2 adulti):
– 1 copil cu varsta cuprinsa intre 0-12 ani beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar;
– al doilea copil cu varsta cuprinsa intre 7-12 ani achita 40% din valoarea unui loc de cazare cu pat suplimentar asigurat;
– peste 12 ani se achita 40% din valoarea unui loc de cazare cu pat suplimentar asigurat;
– 2 copii sub 7 ani au gratuitate la cazare, fara pat suplimentar asigurat;
– al treilea adult in camera dubla achita 40% din valoarea unui loc de cazare cu pat suplimentar asigurat.
In camera dubla familly, garsoniera si apartament, 2 copii pana in 18 ani, insotiti de 2 adulti, au gratuitate la cazare. In garsoniera al treilea adult are gratuitate la cazare. In apartament al treilea si al patrulea adult au gratuitate la cazare.
.
.

HOTEL DUNAREA 3*

Hotel este situat in partea de sud a Statiunii Mamaia, in vecinatatea parcului de distractii Aqua Magic si la numai 50 m de plaja.
Facilitati:
• General: Receptie non-stop; Bar; Aer conditionat/ventiloconvector; Terasa; TV in camera; Minibar; Baie proprie;parcare proprie -contra cost, in limita locurilor disponibile, internet -wireless in receptie, pastrare obiecte de valoare, 4 etaje, bar cu terasa.
• Servicii: Uscator de par in camera; Televiziune prin cablu/satelit;
Servicii masa:
se acorda in unitatea Restaurantul Aurora si Terasa Azur, categoria a II-a, in sistem bonuri valorice. Valoarea mesei cuprinsa in catalog este: Mic dejun = 30.00 Lei/ zi/ persoana; Pranz = 30.00 Lei/ zi/ persoana; Cina = 30.00 Lei/ zi/ persoana.
Facilitati copii (in camera cu 2 adulti);
CAMERA MATRIMONIALA (capacitate maxima 2 adulti)
CAMERA CU DOUA PATURI (capacitate maxima 2 adulti si 2 copii)
– 1 copil intre 0 – 12 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar asigurat; al doilea copil cu varsta cuprinsa intre 0– 12 ani neimpilniti achita obligatoriu 50% din valoarea unui loc de cazare, cu pat suplimentar asigurat;
– 1 copil cu varsta cuprinsa intre 12 – 16 ani neimpliniti achita obligatoriu 50% din valoarea unui loc de cazare, cu pat suplimentar asigurat.
APARTAMENT (capacitate maxima 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti si 1 copil)
– 2 copii intre 0 – 16 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate la cazare;
– al treilea adult beneficiaza de gratuitate la cazare.
.
.

HOTEL CENTRAL 3*

Hotelul este situat in centrul statiunii, la 50 m de plaja.
Plaja: larga, nisipoasa cu intrare lina în mare.
Facilitati:
• General: Restaurant; Zona receptie; Receptie non-stop; Bar; Lift; Aer conditionat/ventiloconvector; Terasa; TV in camera; Minibar; Animale de companie permise; Loc de joaca pentru copii; Baie proprie;estaurantul dispune de scaune pentru copii, parcare proprie, loc de joaca pentru copii -amenajat langa terasa restaurantului, salon de infrumusetare si relaxare, bar, terasa cu vedere spre mare, lift, terasa-restaurant.
• Se accepta animale de companie pentru care se achita suplimentar- 44.00 Lei/ zi/ animal.
• Fitness/Wellness/Sport: piscina in aer liber -Fiesta del Mar (acces gratuit), renovata 2009, sezlonguri si umbrele gratuite in limita disponibilitatilor.
• Servicii: Sala de conferinte; Salon infrumusetare; Televiziune prin cablu/satelit; Telefon;
• Activitati: Piscina in aer liber;
• Internet: Internet wireless gratuit;
Servicii masa:
se acorda in Restaurantul Central, categoria I, mic dejun bufet suedez in perioada 01.06-01.09 si continental in perioada 01.05-01.06 si 01.09-30.09, pranzul si cina in sistem fisa cont-card client.
Valoarea mesei cuprinsa in catalog: Mic dejun= 35.00 Lei / zi / persoana; Pranz= 45.00 Lei / zi / persoana; Cina = 45.00 Lei / zi / persoana.
Servicii masa copii (optionale):
– copiii 0- 6 ani neimpliniti 50% din tariful pentru un adult;
– copiii peste 6 ani 100% tarif adult.
Facilitati copii (in camera cu 2 adulti):
-copiii cu varsta cuprinsa intre 0-6 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun fara pat suplimentar asigurat.
-copiii cu varsta cuprinsa intre 6-12 ani neimpliniţi beneficiază de gratuitate la cazare si achita micul dejun integral, fara pat suplimentar asigurat.
– copiii cu varsta de peste 12 ani achita 75% din valoarea unui loc de cazare cu mic dejun, cu pat suplimentar asigurat;
Se va prezenta la recepţie copie dupa certificatul de nastere.

..
HOTEL TOMIS 3*

Hotelul este situat in centrul statiunii, la 100 m de plaja si 50 m de Lacul Siutghiol.
Plaja: larga, nisipoasa, cu intrare lina in mare.
Facilitati:
• General: Restaurant; Receptie non-stop; Bar; Lift; Depozitare bagaje; Aer conditionat/ventiloconvector; TV in camera; Minibar; Loc de joaca pentru copii; Seif la receptie; Baie proprie;
• Servicii: Sala de conferinte; Uscator de par in camera; Televiziune prin cablu/satelit; Telefon;
• Internet: Internet wireless gratuit;
• Parcare: Parcare gratuita;
Servicii masa:
se acorda in Restaurantul Tomis, categoria 3 stele, mic dejun bufet suedez, pranzul si cina in sistem fisa cont (card client). Valoarea mesei cuprinsa in catalog este: Mic dejun = 35.00 Lei / zi / persoana; Pranz = 60.00 Lei / zi / pers;
Cina = 60.00 Lei / zi / persoana.
Servicii masa copii (optionale):
– copiii 0- 12 ani neimpliniti 50% din tariful pentru un adult;
– copiii peste 12 ani 100% tarif adult.
Facilitati copii (in camera cu 2 adulti):
– 1 copil cu varsta cuprinsa intre 0- 5 ani (neimpliniti), beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun- fara pat suplimentar.
– 1 copil cu varsta cuprinsa intre 5- 10 ani (neimpliniti)- beneficiaza de gratuitate la cazare si achita 50% din valoarea micului dejun- fara pat suplimentar;
– 1 copil cu varsta cuprinsa intre 10- 12 ani (neimpliniti)- achita 50% din tariful pentru un adult, cazare si mic dejun- pat suplimentar asigurat;
– 1 copil cu varsta cuprinsa intre 12-14 ani (neimpliniti)- achita 70% din tariful de cazare cu mic dejun pentru adult si beneficiaza de pat suplimentar;
Peste 14 ani se va considera adult.
– 2 copii cu varsta cuprinsa intre 0- 5 ani (neimpliniti), beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun- fara pat suplimentar.
– 2 copii cu varsta cuprinsa intre 5- 12 ani (neimpliniti) se vor tarifa astfel: primul copil va achita 50% din tariful pentru un adult, cazare si mic dejun- pat suplimentar asigurat, iar al doilea copil va achita 50% mic dejun.
Se accepta 1 singur pat suplimentar in camera.
Este obligatorie prezentarea la receptie, a certificatului de nastere al copilului.
Se accepta in camera dubla maxim 2 copii impreuna cu 2 adulti.

.

HOTEL SIRET 3*

Hotelul este situat in nordul statiunii, la 50 m de mare.
Plaja: larga, nisipoasa, cu intrare lina in mare.
Facilitati:
• General: Restaurant; Receptie non-stop; Bar; Aer conditionat/ventiloconvector; Terasa; TV in camera; Minibar; Animale de companie permise; Seif la receptie; Baie proprie; Balcon; restaurant -renovat (400 locuri, aer conditionat), parcare proprie -50 locuri, bar de zi, terasa-restaurant.
Camerele duble superior situate in Corpul A dispun de un spatiu mai mic decat camerele standard, datorita bailor mai mari decat la camerele standard.
• Servicii: Televiziune prin cablu/satelit; Telefon;
Se accepta accesul cu animale de companie care poseda carnet de sanatate vizat la zi, pentru care se achita 50% din tariful unui loc (fara mic dejun).
Nu este permis accesul cu animale de companie in bar si restaurant.
Servicii masa
se acorda in restaurant Siret, categoria I, micul dejun in sistem bufet suedez, pranzul si cina in sistem fisa cont (card valoric) „a la carte”: Mic dejun = 35.00 Lei / zi / persoana; Pranz = 60.00 Lei / zi / persoana; Cina = 60.00 Lei / zi / persoana.
Servicii masa copii (optionale):
– copiii 0- 10 ani neimpliniti 50% din tariful pentru un adult;
– copiii peste 10 ani 100% tarif adult.
Facilitati copii (in camera cu 2 adulti):
– maxim 2 copii cu varsta cuprinsa intre 0- 7 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun, fara pat suplimentar asigurat;
– un copil cu varsta cuprinsa intre 7- 10 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate la cazare si achita 50% din valoarea micului dejun, fara pat suplimentar asigurat; al doilea copil cu varsta cuprinsa intre 7- 10 ani neimpliniti achita 50% din valoarea unui loc de cazare si mic dejun, cu pat suplimentar asigurat;
– un copil cu varsta cuprinsa intre 10- 16 achita 50% din valoarea unui loc de cazare si mic dejun, cu pat suplimentar asigurat.
In camerele duble superioare (corp A) NU se poate introduce pat suplimentar.

.

HOTEL VICTORIA 3*

Hotelul este situat in partea centrala a statiunii, la circa 50 m de plaja si 150 m de malul lacului Siutghiol.
Plaja: larga, nisipoasa cu intrare lina in mare.
Facilitati:
• General: Restaurant; Receptie non-stop; Bar; Lift; Depozitare bagaje; Aer conditionat/ventiloconvector; Terasa; TV in camera; Minibar; Baie proprie; restaurant -Gatto Furbo (100 locuri) si Victoria (450 locuri), parcare publica -gratuita (in limita locurilor disponibile), internet -wi fi agratuit in complex (receptie, restaurante, bar) si pe plaja acestuia- Azzura Beach, 9 etaje, 2 lifturi, xerox, fax la receptie, camera de bagaje la receptie, bar de zi, aer conditionat in restaurante si hol, schimb valutar, terase acoperite si o generoasa gradina de vara.
• Servicii: Sala de conferinte; Schimb valutar; Telefon;
• Parcare: Parcare gratuita;
Camerele in regim Single vor fi valorificate doar in lunile mai, iunie si septembrie.
Distractie: biliard (contra cost).
Servicii masa:
Complexul Hotelier Victoria pune la dispozitia turistilor doua restaurante:
• Restaurant Gatto Furbo cu o capacitate de 100 locuri , cu specific italian
• Restaurant Victoria cu o capacitate de 550 locuri din care 450 locuri in interior si 100 locuri in zone cu terase acoperite si o generoasa gradina de vara.
Valoarea mesei cuprinsa in catalog este: Mic dejun = 25.00 Lei/ zi/ persoana; Demipensiune = 70.00 Lei/ zi/ persoana;
All Inclusive = 110.00 Lei/ zi/ persoana.
Facilitati copii (in camera cu 2 adulti):
2 adulti + 1 copil (0- 9.99 ani)
– copilul beneficiaza de gratuitate la cazare si masa fara pat suplimentar, daca solicita pat va achita 40% din pachetul achizitionat de adult.
2 adulti + 1 copil ( peste 10 ani )
– copilul va achita 70% din pachetul achizitionat de adult si beneficiaza de pat suplimentar
2 adulti + 2 copii (1 copil 0- 9.99 ani si 1 copi peste 10 ani)
– primul copil beneficiaza de gratuitate la cazare si masa, iar al doilea va achita 70% din pachetul achizitionat de adult, cu pat suplimentar.
2 adulti + 2 copii ( 0- 9.99 ani)
– primul copil beneficiaza de gratuitate la cazare si masa iar al doilea va achita 40% din pachetul achizitionat de adult, cu pat suplimentar.
2 adulti + 2 copii (peste 10 ani)
– primul copil va achita 70% din pachetul achizitionat de adult, cu pat suplimentar, iar al doilea va achita 70% din valoarea mesei, fara pat suplimentar.
A 3-a persoana adulta va achita 80% din valoarea pachetului achizitionat de ceilalti adulti si beneficiaza de pat suplimentar.
*Capacitatea maxima a unei camere duble:
– maxim 3 adulti si 1 copil 0- 9.99 ani – se asigura pat suplimentar pentru al treilea adult contra cost, copilul nu beneficiaza de pat suplimentar.
– maxim 2 adulti si doi copii – copiii vor plati conform facilitatilor de mai sus.

.

HOTEL ROMANTIC 3*

Hotelul Romantic s-a deschis in vara anului 2010, este pozitionat pe malul lacului Siutghiol, in zona Hotelului Scandinavia, in spatele Hotelului Regal, la 150 m de tarmul marii.
Plaja: larga, nisipoasa cu intrare lina in mare.
Facilitati
• General: Zona receptie; Aer conditionat/ventiloconvector; TV in camera; Minibar; Salon pentru mic dejun; Seif la receptie; Baie proprie;
• Servicii: Uscator de par in camera; Televiziune prin cablu/satelit;
• Internet: Internet wireless gratuit;
Servicii masa:
micul dejun se asigura in salonul de mic dejun al hotelului, in sistem bufet suedez. Pranzul si cina se asigura in restaurantul Hotelului Palas 4 stele, in sistem fisa cont.
Valorea mesei cuprinse in catalog este: Pranz = 60.00 Lei / zi / persoana; Cina = 60.00 Lei / zi / persoana.Servicii masa copii (optionale):
– copiii 0- 7 ani neimpliniti 50% din tariful pentru un adult;
Facilitati copii (in camera cu 2 adulti):
-maxim 2 copii cu varsta cuprinsa intre 0-7 ani neimpliniti, beneficiaza de cazare si mic dejun gratuit, fara pat suplimentar asigurat.

Servicii incluse:
5 , 6 sau 7 nopti cazare in camera duble cu masa conform ofertei.

HOTEL PERLA 3*
Plata integrala pana la 13 aprilie 2018 !
Tarif in Lei/pers/sejur 5 nopti – Camere duble 
iunie: de la 315 lei – cazare cu mic dejun
iulie: de la 520 lei – cazare cu mic dejun
august: de la 520 lei – cazare cu mic dejun.

Tarif in Lei/pers/sejur 7 nopti – Camere duble 
iunie: de la 435 lei – cazare cu mic dejun
iulie: de la 785 lei – cazare cu mic dejun
august: de la 530 lei – cazare cu mic dejun.

.

HOTEL LIDO 3*
Plata integrala pana la 20 martie 2018 !
Tarif in Lei/pers/sejur 5 nopti – Camere duble 
iunie: de la 395 lei – cazare cu mic dejun
iulie: de la 685 lei – cazare cu mic dejun
august: de la 485 lei – cazare cu mic dejun.

Tarif in Lei/pers/sejur 7 nopti – Camere duble 
iunie: de la 545 lei – cazare cu mic dejun
iulie: de la 955 lei – cazare cu mic dejun
august: de la 735 lei – cazare cu mic dejun.

.

HOTEL DUNAREA 3*
Plata integrala pana la 20 martie 2018 !
Tarif in Lei/pers/sejur 5 nopti – Camere duble 
iunie: de la 425 lei – cazare cu mic dejun
iulie: de la 525 lei – cazare cu mic dejun
august: de la 465 lei – cazare cu mic dejun.

Tarif in Lei/pers/sejur 7 nopti – Camere duble 
iunie: de la 590 lei – cazare cu mic dejun
iulie: de la 730 lei – cazare cu mic dejun
august: de la 655 lei – cazare cu mic dejun.

.

HOTEL CENTRAL 3*
Plata integrala pana la 13 aprilie 2018 !
Tarif in Lei/pers/sejur 5 nopti – Camere duble 
iunie: de la 580 lei – cazare cu mic dejun
iulie: de la 700 lei – cazare cu mic dejun
august: de la 1060 lei – cazare cu mic dejun.

.

HOTEL TOMIS 3*
Plata integrala pana la 20 martie 2018 !
Tarif in Lei/pers/sejur 5 nopti – Camere duble 
iunie: de la 480 lei – cazare cu mic dejun
iulie: de la 700 lei – cazare cu mic dejun
august: de la 670 lei – cazare cu mic dejun.

Tarif in Lei/pers/sejur 7 nopti – Camere duble 
iunie: de la 665 lei – cazare cu mic dejun
iulie: de la 1010 lei – cazare cu mic dejun
august: de la 820 lei – cazare cu mic dejun.

.

HOTEL SIRET 3*
Plata integrala pana la 20 martie 2018 !
Tarif in Lei/pers/sejur 6 nopti – Camere duble 
iunie: de la 480 lei – cazare cu demipensiune
iulie: de la 805 lei – cazare cu demipensiune
august: de la 980 lei – cazare cu demipensiune.

.

HOTEL VICTORIA 3*
Plata integrala pana la 20 martie 2018 !
Tarif in Lei/pers/sejur 5 nopti – Camere duble 
iunie: de la 830 lei – cazare cu demipensiune
iulie: de la 1040 lei – cazare cu demipensiune
august: de la 895 lei – cazare cu demipensiune.

.

HOTEL ROMANTIC 3*
Plata integrala pana la 20 martie 2018 !
Tarif in Lei/pers/sejur 5 nopti – Camere duble 
iunie: de la 495 lei – cazare cu mic dejun
iulie: de la 550 lei – cazare cu mic dejun
august: de la 580 lei – cazare cu mic dejun.