Circuit ELVETIA Tara Cantoanelor 2017-07-14T13:38:56+00:00

Project Description

Circuit ELVETIA – Tara Cantoanelor 2017

  • Plecari: 19 Septembrie 2017

  • Durata calatoriei: 9 zile/ 8 nopti

  • Milano, Alpii Italieni, Pasul Simplon, Zermatt, Matterhorn, Alpii Francezi, Chamonix Mont Blanc, Geneva, Lacul Leman, Laussane, Montreux, Castelul Chillon, Berna, Interlaken, Jungfraujoch Acoperisul Europei, Zurich, Lucerna, Swissminiatur, Lugano, Lacul Como…

  • Cazare: hoteluri de 3* si 4* cu mic dejun

Cere oferta personalizata!

  • (40-21) 316 52 72

  • (40-21) 316 57 66

  • office@peterexpress.ro

Formular de contact
Ziua 1 | Bucuresti – Milano – Lacul Como
Intalnire cu insotitorul de grup la ora 11:35 la Aeroportul Henri Coanda Otopeni, pentru imbarcare pe zborul Companiei Blue Air 0B159 cu destinatia Milano. Decolare la ora 13:35, sosire la Milano la ora 14:50. Tur de oras in Milano: Castelul Sforzesco–o fortareata medievala realizata din caramida rosie cu turnuri inalte de unde puternicile familii Visconti si apoi Sforza au condus Milano, Domul din Milano–o bijuterie a arhitecturii gotice din Italia, Galeriile Vittorio Emanuele, Celebra Opera Scala din Milano. Dupa turul de oras plecam catre zona Lacului Como. Cazare Hotel Ibis Como 3* sau similar Grandate-Como.

Ziua 2 | Lacul Como – Alpii Italieni – Zermatt
Mic dejun. Astazi vom strabate un peisaj mirific prin Alpii Italieni, iar intrarea in Elvetia o vom face prin Pasul Simplon (2.005 m altitudine). Odata depasite serpentinele, primul canton vizitat este Valais si celebra statiune Zermatt (1.606 m) la poalele masivului Matterhorn (4.478 m). In Zermatt vehiculele cu motor sunt interzise, ca urmare portiunea de traseu Tasch–Zermatt se parcurge cu trenul (bilet dus-intors inclus). Din celebra statiune se poate admira varful Matterhorn. Timp liber la dispozitie in Zermatt pentru urcare cu telecabina pe masivul Matterhorn. Intoarcere cu trenuletul in Taesch si cazare Hotel Tascherhof 3* (pentru plecari 24 Iunie si 19 August), Hotel Simi 4* Zermatt (pentru plecarea 19 Septembrie), sau similar.

Ziua 3 | Mont Blanc – Chamonix – GenevaMic dejun. Ne continuam calatoria spre Alpii Francezi cu un alt masiv celebru–Mont Blanc (4.810 m) cu un popas intr-o alta celebra statiune, de aceasta data din Franta–Chamonix Mont Blanc (1.035 m). Numit Chamonix in limbajul curent, orasul se situeaza in partea de nord a Alpilor, la poalele Masivului Mont-Blanc, foarte aproape de punctul comun de frontiera dintre Franta, Elvetia si Italia. Chamonix reprezinta „Mecca” alpinismului si al sporturilor montane. De aici se poate face o ascensiune cu telecabina pe celebrul Aiguille du Midi (3.842 m). Ne reintoarcem in Elvetia, sosind spre seara in Geneva. Cazare Hotel Holiday Inn Express Geneva Airport 3* (pentru plecarea 24 Iunie), Hotel Ramada Encore Geneva 3* (pentru plecarea 19 August), Hotel NH Geneva Airport 4* (pentru plecarea 19 Septembrie), sau similar Geneva.

Ziua 4 | Geneva – Lacul Leman
Mic dejun. Geneva este situata pe malul celui mai mare lac din Europa–Lacul Leman. La egalitate cu Zurich, ocupa primul loc in lume in topul oraselor cu cea mai buna calitate a vietii. Tur oras pietonal Geneva cu ghid local: Palatul Natiunilor Unite, Muzeul Crucii Rosii, Orasul vechi, Catedrala, Zona de promenada „Des Anglais” si celebra fantana arteziana devenita simbol al orasului. Dupa amiaza libera pentru cumparaturi si plimbari pe malul lacului Leman. Cazare Hotel Holiday Inn Express Geneva Airport 3* (pentru plecarea 24 Iunie), Hotel Ramada Encore Geneva 3* (pentru plecarea 19 August), Hotel NH Geneva Airport 4* (pentru plecarea 19 Septembrie), sau similar Geneva. Nota: In aceasta zi nu se foloseste autocarul, deplasarile se fac pietonal si cu mijloacele de transport in comun impreuna cu insotitorul de grup.

Ziua 5 | Lausanne – Montreux – Berna
Mic dejun. Excursie la Lausanne–capitala cantonului Vaud. Aici isi are sediul Comitetul Olimpic International. Se viziteaza panoramic principalele atractii ale orasului si Muzeul Olimpic. Apoi excursia continua in celebra statiune Montreux unde se viziteaza Castelul Chillon. Ne continuam drumul apoi spre capitala Elvetiei–Berna unde vom face un tur de oras cu ghid local si vizitarea panoramica a principalelor obiective turistice: Orasul istoric, Catedrala, Parlamentul, Orologiul astronomic si Turnul cu ceas. Cazare Hotel Mercure Plaza Biel 4* (pentru plecarile 24 Iunie si 19 August), Hotel Holiday Inn Bern Westside 4* (pentru plecarea 19 Septembrie), sau similar Berna.

Ziua 6 | Interlaken
Mic dejun. Optional, excursie la Interlaken–o minunata statiune situata intre lacurile Thuner See si Brienzer See. Aici puteti face o plimbare cu vaporasul pe lacuri sau o ascensiune cu trenul pana la Jungfraujoch–statia de cale ferata de la cea mai mare altitudine din Europa (3.454 m). Jungfraujoch este supranumit si Acoperisul Europei. Cazare Hotel Mercure Plaza Biel 4* (pentru plecarile 24 Iunie si 19 August), Hotel Holiday Inn Bern Westside 4* (pentru plecarea 19 Septembrie), sau similar Berna.

Ziua 7 | Berna – Zurich
Mic dejun. Excursia continua spre Zurich–cel mai mare oras si inima comerciala a Elvetiei. Aici se afla sediul Federatiei International de Fotbal–FIFA. Tur de oras Zurich si vizitarea panoramica a principalelor obiective turistice: Lacul Zurich, Opera, Banca Nationala, Primaria, Muzeul National, Catedrala Grossmunster, Parcul Teilor. Dupa amiaza, optional excursie la Cascada Rinului din cantonul Schaffhausen pentru a admira spectaculoasa cascada. Cascada Rinului (Rheinfall) este cea mai mare cascadă din Europa, ca debit, aflandu-se la granita dintre cantonul Schaffhausen, cantonul Zürich si Germania. Cazare Hotel Park Inn by Radisson Zurich Airport 4* (pentru plecarile 24 Iunie si 19 August), Hotel Sheraton Zurich 4* (pentru plecarea 19 Septembrie), sau similar Zurich.

Ziua 8 | Zurich – Lucerna – Swissminiatur – Lugano micul Rio de Janeiro
Mic dejun. Inainte de a porni spre partea „italiana” a Elvetiei, vom face un popas de 2 ore in Lucerna–o alta statiune celebra din tara cantoanelor. Principala atractie o constituie Kapellbrücke–Podul cu Capela construit din lemn in Sec XIV. Ne continuam excursia spre Cantonul Ticino, unde vom face un popas la Melide pentru vizitarea parcului tematic Elvetia in miniatura Swissminiatur, un bun prilej de a revedea la „scara mica” aceasta minunata tara strabatuta in decurs de 7 zile. Vom face un ultim popas la Lugano–supranumit si Micul Rio de Janeiro al Europei. Situat pe malul lacului cu acelasi nume si inconjurat de coline precum cele din Rio de Janeiro, acesta se aseamana izbitor cu orasul de pe Copacabana. Seara, Cazare Hotel Ibis Como 3* sau similar Grandate-Como.

Ziua 9 | Lacul Como – Milano – Bucuresti
Mic dejun. Timp liber la dispozitie in zona Lacului Como-cel mai deosebit si cel mai frumos dintre lacurile italiene. Malurile sale sunt presarate cu vile, gradini luxuriante si sate pitoresti. Privelistea este unica, strazile pietruite tipice iar vilele superbe va vor face cu siguranta sa va indragostiti de aceasta locatie. Transfer la aeroportul Milano Linate pentru imbarcarea pe zborul Companiei Blue Air 0B160 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 15:35, sosire la Bucuresti pe Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 18:50. Sfarsitul pachetului de servicii turistice.

Servicii incluse:
• Ghid roman insotitor
• Zboruri directe Bucuresti => Milano => Bucuresti, Compania Blue Air
• Bagaje incluse: 1 piesa max 32 kg la cala, 1 piesa max 10 kg la mana
• Transport cu autocar Interra nou pe circuit
• Taxe de autostrazi si parcari incluse
• Cazare 8 nopti cu mic dejun la hoteluri de 3* si 4* astfel:
– 2 nopti in Grandate-Como la Hotel Ibis Como 3* su similar
– 1 noapte in Zermatt la Hotel Tascherhof 3* sau similar
– 2 nopti in Geneva la Hotel NH Airport 4* sau similar
– 2 nopti in Berna la Hotel Mercure Plaza Biel 4* sau similar
– 1 noapte in Zurich la Hotel Park Inn by Radisson Zurich Airport 4* sau similar
• Tururi de oras la Milano, Geneva, Berna, Zurich
• Ghizi locali pentru tururile de oras de la Geneva si Berna
• Vizitele si excursiile cuprinse in program, la Valais, Zermatt, Chamonix Mont Blanc, Lausanne, Montreux, Luzerna, Melide si Lugano
• Bilet de tren dus-intors Taesch – Zermatt – Taesch

Nu sunt incluse:
• Taxele de aeroport si combustibil, 150 €/persoana  (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion), cu Bagaje incluse: 1 piesa bagaj de mana max 10 kg, 1 piesa bagaj de cala max 32 kg.
• Asigurarea medicala de calatorie, asigurarea Storno
• Biletele de intrare la obiectivele turistice, excursiile optionale
• Taxele de oras acolo unde se aplica, se achita la receptia hotelurilor
• Bacsis pentru soferi si ghizi locali

 Adult in camera dubla   829 €
 Al 3-lea adult in camera dubla   799 €
 Copil 2-11,99 ani cu 2 adulti in camera   599 €
 Copil 12-16,99 ani cu 2 adulti in camera   779 €
 Adult in camera Single   1.149 €
Tarife valabile pentru nimin 30 de participanti:

Excursie la Interlaken:
25 €/persoana, include: autocar, ghid insotitor.

Cascada Rinului:
30 €/persoana, include: autocar, ghid insotitor.

2017-07-13T20:17:33+00:00

Circuit Peru 2017

Circuit PERU. In 2017 descoperim Enigmele Civilizatiei Incasilor Plecari: 20 noiembrie Durata calatoriei: 11 zile / 9 nopti Lima, Paracas, misterioasele linii Nasca, [...]